Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Страхил Гошев

...
Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Страхил Гошев
Коментари Харесай

Осъдиха мъж за хулиганство и съпротива на полицейски служители

Районен съд – Дупница, под председателството на арбитър Страхил Гошев наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 5 месеца при „ непоколебим “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен за безчинство и опозиция на полицейски чиновници.

Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната на подсъдимия.

Й. Й., на 42 години от Дупница се признава за отговорен за това, че на 22.09.2022 година в питейно заведение в гр. Кочериново и в постройката на Районното ръководство на полицията в гр. Рила е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция на орган на властта- полицейски чиновници от районно управление (на МВР) Рила. Престъплението е осъществено в изискванията на рисков рецидив, откакто е осъждан два пъти на отнемане от независимост за умишлени закононарушения от сходен темперамент.

При инспекция на самоличността в заведение в гр. Кочериново от полицейски чиновници и предписание от тяхна страна да показа за инспекция персоналната си карта, в нетрезво положение, обвиненият е провокирал скандал, съпроводен с псувни и обиди към полицейските чиновници, след отклоняване до служебния автомобил и слагане на белезници траял да се заканва с думите: „ Ще ви заколям всички “, а в постройката на районно управление (на МВР) Рила пред стаята на оперативния дежурен, траял да се заканва, след което счупил с глава стъкло на входната врата.

Определението на районен съд – Дупница, с което на обвинения е наложено дейно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 5 месеца е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР