Райна побесня, видя kliuki.ws. Поп фолк изпълнителката наскоро бе в

...
Райна побесня, видя kliuki.ws. Поп фолк изпълнителката наскоро бе в
Коментари Харесай

Райна побесня: Спрете да лъжете хората!

Райна побесня, видя kliuki.ws. Поп фолк изпълнителката неотдавна бе в Израел, а единствено няколко дни по-късно там избухна война. Появиха се изявления, които настояват, че Райна едвам се е измъкнала от мястото на военните дейности.

Това се случи, тъй като изпълнителката не спря да качва фрагменти от своята екскурзия до рисковото място, даже откакто войната към този момент беше почнала. Феновете на Райна се тормозиха още повече за нея откакто излезе информацията, че тя се е избавила на косъм от военните дейности в Израел.

Тази вест подразни извънредно доста певицата и тя побърза да изясни на своите фенове, че няма нищо правилно и че тя не е била в заплаха.

„ Престанете да лъжете хората с подправени вести. Разбрах за войната в Израел, до момента в който бях на екскурзия в Полша. Снимките, както и пребиваването ми в Палестина и Израел, са цяла седмица по-рано ”, написа Райна, подразнена от някои заглавия в пресата по неин адрес.

Поп фолк изпълнителката побърза да успокои и всички свои почитатели в обществената мрежа, които се поинтересуваха дали е добре, като посочи, че от дълго време е напуснала Израел и няма никаква заплаха за живота й.

Тя е била в рисковата дестинация седмица преди да стартират военните дейности, по-късно е била на екскурзия в Полша. Днес певицата към този момент е в България.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР