Райна отдавна не е от топ имената в попфолка, но

...
Райна отдавна не е от топ имената в попфолка, но
Коментари Харесай

Райна заголи дупе на остров Боракай

Райна от дълго време не е от топ имената в попфолка, само че пък е от звездите, които обиколиха света. Певицата сбъдва всяка своя фантазия и непрестанно си набелезва нови дестинации, които да посети.

С младото си гадже Валери Тюлеков се отдадоха на сантиментална почивка на остров Боракай, Филипините. Певицата показа и провокативна фотография, на която се вижда стегнатото й дупе. За минути фотосът събра хиляди лайкове и е измежду най-харесваните фотоси на македонското девойче.

По-късно качи и различен фотос от райското кътче, на който се открива страховит пейзаж, само че нищо от тялото й. И надлежно това не провокира подобен интерес от страна на почитателите, какъвто демонстрираха към изрязания й бански, който акцентира задните й форми.

Певицата няма доста участия, само че непрестанно пътува, което усъмни много от приятелите й. Вероятно гаджето й е от по-заможните и той заплаща всяка волност на чалга дивата, която неотдавна пусна и нов музикален албум, само че се оказа, че една от песните е крадена от колежката й Кали.

Източник: show.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР