Растенията винаги са били важна част от дома, не само

...
Растенията винаги са били важна част от дома, не само
Коментари Харесай

Цветята, които ще ви донесат късмет

Растенията постоянно са били значима част от вкъщи, освен поради хубостта си, само че и тъй като основават извънредно уютна атмосфера в интериора. Грижата за живи цветя учи на отговорност, отпуска и успокоява, а също по този начин основава усещане за спомагателна компания в четирите ни ъгъла, в случай че нямаме домакински любим. 

Изследванията демонстрират, че саксийните цветя са доста, доста повече от просто естетически детайл на декора на жилището. Оказва се, че растенията имат редица здравословни и даже вълшебен свойства, привличайки в живота ни това, което най-вече желаеме. 

Цветя, които притеглят шанс и благосъстояние

Всеки знае удобното влияние на растенията върху въздуха в жилището. Те ги обогатяват с нужния О2, пречистват ги от токсините и им разрешават да заспят умерено. И наподобяват доста хубаво на перваза на прозореца, създавайки уютна атмосфера.

Цветята също имат спомагателни, изненадващи качества:  те могат да донесат благополучие и разцвет на фамилията!  Кои цветя би трябвало да отглеждаме в интериора, с цел да сбъднем фантазиите си? 

1 Aucuba (златно дърво)

Златното дърво дейно ще защищити дома ви от неприятности. С това необикновено растение можете да разгърнете капацитета си и да достигнете върховете на кариерата си. Ако мечтаете за спокойна и другарска атмосфера вкъщи, отидете на цветар за това извънредно цвете. Уверете се, че стаята е задоволително просторна, защото Aucuba обича да има задоволително място, с цел да разпери крилата си сама.

2 Глоксиния (Sinningia)

Цветето се смята за амулет на триумф и разцвет. Позволява ви елементарно да превърнете фантазиите си в действителност. То дава мощ, неизменност и оказва помощ да се живее в естетика със себе си и околната среда.

3 Антуриум (мъжко щастие)

Растението ще сътвори атмосфера на топлота и наслада в дома. Струва си да го поставите на място, където работите или преследвате пристрастеностите си и това ще ви помогне да постигнете триумф в най-важните области. Цветето няма да разреши на страстите ви да завладеят мозъка ви. Той прибавя убеденост и осъзнаване на вашите мощни страни.

4 Маранта

Характеризирате ли се с новаторски метод на мислене и не се страхувате от измененията по едно и също време? Това растение е основано за вас! То подтиква желанието за придобиване на нови познания и умения, прибавя самочувствие и спомага за концентрацията. С това цвете на бюрото ви сигурно ще сбъднете проектите си.

5 Драцена Сандера (Щастлив бамбук)

Щастливият бамбук е елементарен за грижи и придава на интериора съвременен тип. Според философията на Фън Шуй в къща с бамбук ще се случват единствено позитивни неща. Растението пази членовете на фамилията от неприятности, вреди и притегля шанс за тях (както подсказва името).

6 Peaceflower (женско щастие)

Това растение носи вътрешен мир и успокоение на притежателя си. Според фън шуй тo е богатo на животворна сила чи. Ето за какво нормално се назовава " женско благополучие ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР