Ръст на бебетата у нас ще има, ако родителите с

...
Ръст на бебетата у нас ще има, ако родителите с
Коментари Харесай

Ето кои популярни българки родиха през изминаващата 2022-а

Ръст на бебетата у нас ще има, в случай че родителите с дребни деца са с повече отпуск, гъвкаво работно време и високи доходи/добро възнаграждение. Това демонстрират данните от изследване на „ Кантар “, представени от Българската асоциация по фамилно обмисляне и полово здраве. То е извършено през август 2022 година и проучва ограниченията, които биха повишили раждаемостта в България.

В края или началото на всяка година лечебните заведения у нас разгласяват информация за родените бебета. Макар за някои тя да наподобява позитивна, съгласно националната статистика, има какво още да се желае. Според горепосоченото проучване, това, което може да усили броя на новородените в страната, а не зад граница, са вложения в изискванията на живот, инфраструктура и транспорт; по-високи детски надбавки; повече детски градини и безплатното им ползване; качествено обучение и други.

Много български звезди способстваха за статистиката, сдобивайки се с чеда през миналата 2022-а година. Така описът с известни бебета се усили, както и броят членове на техните фамилии.

Ето кои наши известни нашенци зарадваха с кърмаче през миналите 12 месеца:

Сузанита

Певицата и щерка на Орхан Мурад го подари с внуче. По-интересното е, че той чака дете номер 3 от втория си брак, който подписа, малко откакто се разведе.

Що се отнася до Сузанита, незабавно щом даде живот на рожбата си, тя показа видео от родилната зала. „ Господ ме подари с още един прелестен мъж. Днес отваряме нова страница и разгласяваме старт на новия ни живот. По-смислен, по-красив и по-различен от всеки път “, написа в средата на ноември тя и сподели бебето.

Скандалната изпълнителка се похвали, че е родила по натурален път, както възнамерявала. Матиас Марк Славов – ти си всичко, от което съм се нуждаела и най-прекрасното нещо, което ни се е случвало, написа младата майка в Instagram.

Цветана Пиронкова

Известната българска тенисистка също е от звездите, които родиха през 2022 година Нейният втори наследник проплака в нощта на 13 юли.

„ Добре пристигнал, Виктор!... Чувстваме се добре, щастливи и признателни! “, написа тогава тя и показа фотография, на която държи крачето на бебето.

Пиронкова към момента крие лицето на дребния Виктор, както и на неговия батко, който е на 3. За разлика от други известни майки, тя споделя доста малко за родителството в обществените мрежи.

Сантра

Певицата стана майка на дъщеричка точно на 1 март.

„ Наистина е необичайно чувството, само че е прелестно, животът освен, че не стопира, а стартира в нови краски и нюанси. На този ден по традиция направихме и погачата на Елиза, споделена с прелестните ѝ орисници! “, показа Сантра, когато нейното детенце навърши 40 дни.

Откакто към този момент е родител, певицата нееднократно споделя опита си в Instagram, където предизвиква майките да кърмят на обществени места

Емилия

Може да се каже, че по-голямата част от листата с бебета 2022 са на певици. Например това на Емилия – номер 3, което проплака в средата на февруари.

Единственото, което знаем за момиченцето на фолкпевицата, е че се споделя Джорджина. По предпочитание на звездата и нейният брачен партньор Джордж Башур, негова фотография към момента не се е появила в обществените мрежи.

Йоанна Драгнева

Популярната изпълнителка и тв водеща се сгоди точно на Коледа предходната година. И не щеш ли през 2022-а добави още едно бебе към листата с новородени на известни персони у нас.

Второто дете на Йоанна Драгнева се споделя ЛилиАн и пое първата си глътка въздух на 17 февруари. „ Тази нощ се роди нашето второ чудо! Добре пристигнала, дребна ЛилиАн “, показа тогава тя.

Певицата и нейната половинка Мирослав Димитров имат и още една щерка – АннМари.

Джена

След Емилия, друга представителка на родния попфолк зарадва почитателите си с новината, че си има бебе. Това е Джена, омъжена за Атанас Стоев-младши от оркестър „ Канарите “.

„ Добре пристигнала, дребна принцесо! Очаквахме те с неспокойствие! Вълнуваме се доста “, показа в края на април певицата, която кръсти щерка си Цветея.

Малко след раждането изпълнителката, която има и наследник, бързо се върна още веднъж на сцената. А излизайки на разходки с количката, сподели по какъв начин прави извършения в парка, с цел да поддържа своята форма.

Мила Савова

Оказва се, че малко след излизането си от „ Сървайвър “, половинката на инструктора Сами Хоссни, е забременяла. И при започване на ноември известната двойка се снабди с бебе.

„ Има нов началник в кралството и той носи името Тарек Хоссни! Той имаше дълъг и сложен напредък към властта (40 седмици + 4 дни) и се изкачи на трона на 1.11.22 г кулминиращ в 13:03 на обяд в понеделник “, споделиха гордите родители.

Откакто стана майка, Мила нееднократно споделя фотоси и видеа със своето момченце в Instagram. Там тя пита и последователките си по какъв начин се оправят с някои проблеми като да вземем за пример недоспиването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР