Рашков, ако днеска не кажеш коя е банката, на която

...
Рашков, ако днеска не кажеш коя е банката, на която
Коментари Харесай

Борисов завежда дело срещу Рашков: ``Лъже в полза на Радев`` |

" Рашков, в случай че днеска не кажеш коя е банката, на която съм притежател, с цел да отида да си седна там на мястото, на следващия ден завеждам дело за клюка против тебе ", съобщи на ексклузивен брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Когато Радев бъде притиснат от лъжите си, той пуска Бойко Рашков ", твърди той. Според Борисов вътрешният министър “лъже в интерес на Радев ”.

Изявлението му идва час след изявлението на Бойко Рашков, който от Симеоновград заяви за редица задържани за пазаруване на гласове в интерес на ГЕРБ, както и за арести на обвързваните със градежа на Автомагистрала " Хемус " лица. Вътрешният министър по-рано през днешния ден заяви, че парите за автомагистралата към този момент ги няма, един от арестуваните от началото на годината е превел над 1 млн. лева по сметка в ОАЕ, като те са минали през банка на Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отговори на изказванието по този начин:

“Кой къде си превежда парите, изобщо не ме интересува. ”

Борисов съобщи, че в страната царува безпорядък - броят на умрелите се усилва, заповедите на здравния министър и просветителния си опонират, а " пропагандата на Радев " продължава да работи. Като такава той дефинира новината за по-ниската цена на газа през ноември за битовите консуматори.

Борисов се оплака още, че машините за гласоподаване, дадени от ЦИК на ГЕРБ за демонстрации за вота, са до 21-число, до момента в който номерът на партията в бюлетината е 32. Според него това ще повлияе на вота, тъй като хората нямало да знаят по какъв начин да гласоподават.

Той обаче добави, че както социологическите изследвания демонстрират, ГЕРБ ще има огромна преднина.

" Не за друго, а тъй като хората се уплашиха от хаоса, от гибелта, от препълнените лечебни заведения... "

ГЕРБ отхвърля да купува гласове

Делян Добрев отхвърли партията да купува гласове. За случая в Симеоновград той разяснява, че пари са открити единствено в джоба на брачният партньор на кметицата от ГЕРБ - единствено 100 лева. 

Другите суми са открити на друго място и съгласно него това не значи, че те са свързани пазаруване на гласове.

В Малко Градище, където са открити описи с имена и за които Министерство на вътрешните работи твърди, че са лист на гласоподаватели, съгласно Добрев става въпрос за лист за дърва.

Мата Хари?

Борисов беше запитан и за така наречен " Мата Хари ", снимала го в спалнята му.

" Това е в персоналния ми живот и не обичам да го разясня. Имам интерес, тъй като това е една огромна неистина. Когато ме е нямало, тогава са наслагали тези работи в чекмеджето. Грешката ѝ е, че е снимала, че съм там, единствено че не е била единствено тя, която е идвала в нас и да не обвиня незаслужено някой. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР