Ръсел Кроу представи новия си филм Най-голямата доставка на бира

...
Ръсел Кроу представи новия си филм Най-голямата доставка на бира
Коментари Харесай

Ръсел Кроу представи новия си филм на специална прожекция във Ватикана

Ръсел Кроу показа новия си филм " Най-голямата доставка на бира " на специфична прожекция във Ватикана, съобщи Ройтерс. На нея участваха представители на Швейцарската армия и на локалната полиция, които имаха опция да се срещнат с артиста.



Кроу, който е в Италия за филмовия фестивал в Рим, влезе в дребна кинозала на Ватикана единствено с към 50 зрителски места, с цел да поздрави персонално публиката.

Действието във кино лентата се развива в Ню Йорк и Виетнам през 1967 година и е по същинската история на Джон Донахю - Пиленцето, който измисля автентичен прийом да повдигне духа на американците на бойното поле. Планът му включва нахлуване в зоната на военните дейности и доставка на бира за бойците.



Донахю е изигран от Зак Ефрон, а Кроу се превъплъщава в ролята на военния фотограф Артър Коутс. Бил Мъри пък е патриотично надъхан деец от Втората международна война, който има бар в Манхатън. Прожекцията във Ватикана беше проведена от отец Андрю Смол, ръководител на Папската комисия за отбрана на малолетните. Той се появява във кино лентата за малко и е в ролята на енорийски духовник.

Във кино лентата Донахю носи броеница, която майка изпраща на сина си във Виетнам, само че той е погубен преди да получи подаръка. По време на прожекцията на кино лентата отец Смол отиде в намиращата се наоколо резиденция на папа Франциск и той благослови няколко дузини броеници, които получиха феновете.



фотоси: БГНЕС

По-късно Ръсел Кроу прегледа базиликата " Свети Петър " и му беше дадена рядка опция да види от близко скулптурата на Микеланджело " Пиета ", отбелязва Ройтерс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР