Ръсел Кроу е изключителен актьор и заслужава всякакви признания. Дори

...
Ръсел Кроу е изключителен актьор и заслужава всякакви признания. Дори
Коментари Харесай

Как често хапливият Ръсел Кроу стана по-сладък от всякога

Ръсел Кроу е извънреден артист и заслужава всевъзможни самопризнания. Дори и да са поднесени в в действителност ексцентрична форма.
 Ръсел Кроу не получи покана за коронацията на крал Чарлз - поради отхвърли от обръщението
Защо Ръсел Кроу не получи покана за коронацията на крал Чарлз

Когато си против етикета и разпоредбите

Такова едно самопризнание неотдавна получи 59-годишната звезда. И побърза да се похвали в обществените мрежи, пишейки шеговито, че " към този момент е разполагаем за ястие ".

Причина за всичко това е следващото, 13-то издание на Фестивала на шоколада, който се организира всяка година в Малта. И както наподобява, тазгодишното събитие е спазило миналогодишната традиция - защото главните атракции на изданието през 2022 година са скулптури в действителен размер, направени напълно от шоколад.

И измежду известните персони, получили своя шоколадова фигура, е и. Той е изобразен като именития си воин Максимус от " Гладиатор ".

Some people get statues made of bronze.
Some in marble.
In Malta, they have made me out of … chocolate!!!
This weekend in beautiful Malta is the world famous Hamrun Chocolate festival.
The artist is Tiziano Cassar.

When the competition is over, I will be available to eat…
— Russell Crowe (@russellcrowe)
" Някои хора получават скулптури от бронз. Някои от мрамор ", написа в тази връзка Кроу в обществените медии. " В Малта ме направиха от шоколад. И когато надпреварата завърши, ще бъда разполагаем за ястие. "

Статуята, отдадена на артиста, е основана от художника Тициано Касар, напълно въодушевена от кино лентата от 2000 година И с право завоюва доста позитивен отзив в обществените мрежи, даже и възгласите на Кроу.

" За мен е чест да бъда приет от самия артист ", написа Касар във Фейсбук.
 Какво знае Ръсел Кроу за продължението на
Ръсел Кроу сърдит на продължението на " Гладиатор "

Актьорът беше посетител на фестивала в Карлови Вари

Преди време, в изявление за Vanity Fair, Ръсел Кроу показа, че въпреки да е бил убеден в качествата си като артист, по никакъв начин не е бил убеден за " света, който го е заобикалял " - визирайки снимачния развой на. " Концепция за това, което правехме беше страхотна, само че сюжетът беше безспорен отпадък. Имах терзанията, че доста от нещата, въпреки и достоверни за предишното, няма да са разбираеми за актуалната аудитория. "

Въпреки това, артистът признава, че е бил " взривен " от крайния резултат. Самият филм получи премия Оскар за най-хубав през 2001 година

Така че, в този момент, повече от две десетилетия по-късно, напълно справедливо е гладиаторът да има своя лична шоколадова скулптура.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР