Рапърът Venci Venc` многократно е казвал и показвал, че обича

...
Рапърът Venci Venc` многократно е казвал и показвал, че обича
Коментари Харесай

Венци Венц в сценичен аутфит и на разходка с малката - slava.bg

Рапърът Venci Venc` неведнъж е казвал и показвал, че обича да прекарва време с дребната си дъщеричка Агуая. Преди време той даже я снима в клипа към песента на дуото Pavell & Venci Venc` с Любо Киров - "Не бих могъл ".

Младият баща постоянно разгласява и фрагменти с Агуая, която скоро стана на 1 годинка. От последните му фотоси с момиченцето в обществената мрежа излиза наяве, че тя към този момент върви и двамата се забавляват пред НДК в София, предава Dir.bg.

Venci Venc` не е пропуснал да означи, че дъщеричката му е "ослепителна като татко си ", както и че това са първите стъпки на Агуая. Прави усещане, че рапърът още веднъж е заложил на провокативен и новаторски жанр в облеклото си. Той е със състезателен екип в синьо, спортни обувки и пълен кожух.

На един от фрагментите, които изпълнителят бе разгласил преди време в своя Инстаграм профил, приликата сред татко и щерка бе напряко поразителна.

Агуая се роди на 28 декември 2018 година и е плод на любовта сред Venci Venc и някогашната му другарка Мелани. Двамата към този момент не са дружно, само че са другари и си поделят грижите за дребната си щерка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР