Рапърът Takeoff, член на номинираното за Грами хип-хоп трио Migos,

...
Рапърът Takeoff, член на номинираното за Грами хип-хоп трио Migos,
Коментари Харесай

Застреляха рапъра Takeoff от хип-хоп триото Migos

Рапърът Takeoff, член на номинираното за " Грами " хип-хоп трио Migos, е бил смъртоносно прострелян в боулинг зала в Хюстън, Тексас, оповестява уебсайт " TMZ ".

28-годишният реализатор играл на зарове с сътрудника си Quavo към 2:30 ч. сутринта, когато избухва свада и следва пукотевица, заяви TMZ.

Други двама са ранени. 

Новината за гибелта на рапъра заля обществените мрежи, в това число от конгресмена Джамал Боуман, който написа в Туитър: " Изпращам любов на околните на Такеoff. Омръзна ми да виждам по какъв начин умират млади чернокожи мъже. "

Роден в Лорънсвил, Джорджия, на 18 юни 1994 година, Takeoff беше най-известен с участието си в Migos дружно с Quavo, неговия чичо, и Offset, братовчед му, който е женен Карди Би.

" Докато растях, се пробвах да се осъществявам в музиката ", споделя Takeoff в изявление за " The Fader " през 2017 година " Получавах наслаждение от това, тъй като това е, което обичах да върша. ".

Базираната в Атланта група Migos изгрява посредством песента " Versace " от 2013 година, която Дрейк ремиксира.

През 2016 година с шлагера " Bad and Boujee " те за първи път доближават до номер едно.

Триото, ръководено от Coach K, се смята за доста авторитетно за въвеждането на актуалния южняшки ров - известен и авторитетен рап поджанр - в мейнстрийма.

След дебютния си албум " Yung Rich Nation " през 2015 година те дебютират на върха на класацията за най-хубави албуми на " Billboard " с втория си албум " Culture ".

След като подписват контракт с Motown и Capitol Records през 2017 година, те не престават с " Culture II ", който още веднъж доближава първото място в класацията. През 2021 година те приключват трилогията с " Culture III ".

Quavo и Takeoff, които се изявяват като дует, неотдавна бяха пуснали нов музикален клип към песента " Messy ".

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР