Рапърът Криско съобщи за жестока семейна трагедия, която го е

...
Рапърът Криско съобщи за жестока семейна трагедия, която го е
Коментари Харесай

Кристо през сълзи разкри за смъртта на майка си

Рапърът Криско заяви за жестока фамилна покруса, която го е раздрусала радикално. Преди два месеца борбата за живот е изгубила неговата майка. 

Мариана Балабанова, майката на Кристо, се бореше за живота си много дълго време, откакто бе покосена от деа пъти от ковид и оттова отключи ужасно заболяване. 

В " Събуди се " Кристо призна, че преди два месеца тя е отлетяла от този свят. Хитовият рапър не крие разочарованието си от лекарите в България и че в случай че в точния момент е била лекувана, в този момент може би щеше да е сред живите. 

" Беше тежко, само че употребявам нейната светлина, с цел да съм доста по-силен, съзнателен и виновен. Така имам сили да продължа нейното дело. Остана светлината ѝ и разбираш, че физическите неща, материалните, не остават. Само светлината може да въздейства на същински хора с същински усеща и да трансформира ориси. Тя поправяше заекване на хора в трагични интервали от живота им ", разкри той.

" Преди година и половина майка ми изкара тежка форма на ковид. В началото на тази година още веднъж изкара Коронавирус. Имаше двойна бронхопневмония. Тромбоцитите останаха ниски и продължи терапия с кортикостероиди. След това стана хиперактивна. Настъпи миг, в който речта ѝ спря. Избяга от у дома. Обърканата тирада и държание ни накара да потърсим лекари. Минахме през доста лечебни заведения и лекари, които не желаеха да поемат отговорност. През това време тя се утежняваше и ставаше по-неадекватна. След пет болнични заведения останахме сами у дома. Наложи се да търсим решение в чужбина ", споделя той. 

Кристо даже откри дарителска сметка, с цел да събере нужната сума за лекуване на майка си в Турция. За страдание, силите на майка му не стигнаха да се пребори и загуби борбата за живот. 

Мариана цялостен живот е работила като логопет, помогнала е на доста деца в потребност. А Кристо желае да продължи това нейно дело, като образува такава асоциация с устременост към децата с говорни недостатъци. Опитва се да се съвземе от случилото с музика и разкри, че до няколко дни ще показа нов план с Лора Караджова и че открива собствен музикален лейбъл и към този момент набира нови гении.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР