МИЛУОКИ (AP) — Майкъл Сиани удвои зелената светлина, Пол Голдшмид

...
МИЛУОКИ (AP) — Майкъл Сиани удвои зелената светлина, Пол Голдшмид
Коментари Харесай

Кардиналите се обединяват след изхвърлянето на Мармол и Дескалсо, за да се сблъскат със 7 мача, като победят Брюърс с 4-3

МИЛУОКИ (AP) — Майкъл Сиани удвои зелената светлина, Пол Голдшмид вкъщи, с цел да излезе от спада си и Сейнт Луис Кардиналс се сплотиха, с цел да победят Милуоки Брюърс с 4-3 и да създадат скид от седем игри в неделя. трети хазаин за сезона, блян към центриране на Брайс Уилсън. Голдшмид също реализира изравняващ мач, два навън RBI сингъла в шестия против Джаред Кьониг, до момента в който Кардиналс изтриха ранен недостиг от три ръна.

Мачът беше еднакъв 3-всички в седмия, когато St. Иван Ерера от Луис записа водещ сингъл против Елвис Пегеро (4-1). Два аута по-късно Сиани се удвои от горната част на стената в десния център, с цел да върне Херера вкъщи, преди да бъде изхвърлен, пробвайки се да стигне до трето място.

Дублирането на Сиани беше второто му попадение в спомагателна база в кариерата и пристигна след неговия 89-ти при прилеп.

Св. Мениджърът на Луис Оливър Мармол и треньорът на аварийна пейка Даниел Дескалсо бяха изгонени в третия ининг, откакто съдията на първата база Шон Барб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР