Рапърът 100 Кила, тийн идолът Графа и поп звездата Любо

...
Рапърът 100 Кила, тийн идолът Графа и поп звездата Любо
Коментари Харесай

100 Кила ще пее на Хасиенда бийч

Рапърът 100 Кила, тийн идолът Графа и поп звездата Любо Киров ще имат участия дружно с доста български реализатори на Хасиенда бийч. Новият сезон в Лозенец ще бъде открит с празненство уикенд през днешния ден, 15 юни, в компанията на DJ Mr.K, DimoBG, DJ Vasquez, Vera Russo и именития DJ MC Kamen. Истинска музикална фиеста чака гостите на клуба и през тази година.
В заведението ще пускат едни от най-актуалните диджеи, които ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат още DJ Tony AMF, DJ Jassen Petrov, DJ Doncho, DJ Phobia, DJ Mati и други посетители. Собственикът на клуба Димитър Тодоранов също ще влезе в ролята на резидент и ще пуска свои обичани части по време на някои от специфичните празненства.
Традиционното паметно караоке с Игор и Иван ще се състои в понеделник, вторниците ще са непокътнати за черна музика. Нов лейбъл от празненства под името No Orders ще започва в сряда. Купоните са въодушевени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката вълнуващи прекарвания. Всички посетители ще се потапят в непозната и мистична атмосфера, включваща атрактивна сцена, фон и провокиращи въображението актьори. Резидент на No Orders е DJ Diaas, а специфичен посетител на 15 август ще е един от най-провокативните и разпознаваеми актьори на Burning Man - Concret. Всеки четвъртък в Хасиенда бийч ще се изявява Венци Венц с негово авторско празненство. Хип-хоп звездата ще менажира и бара на дребния плаж в Лозенец. Той ще се споделя "Налей " и ще е самобитна занималня за възрастни. Ще бъдат проведени игри, надпревари, пърформанси и доста занимателни празненства за всички поданици и посетители на черноморското населено място. Петък и събота ще е времето за комерсиалните диджей празненства, а в неделя на сцената ще се изявяват млади и одобрени музиканти, измежду които Jeremy?, Станислав Сланев-Стенли и други създатели.
От тази година посетителите ще могат да резервират местата си авансово и посредством връзка с чат-робот, който ще осведоми гостите и за всекидневната стратегия на клуба.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР