Рап звездата и основател на Ъпсурт“ Ицо Хазарта се похвали,

...
Рап звездата и основател на Ъпсурт“ Ицо Хазарта се похвали,
Коментари Харесай

Гневният от мерките Ицо Хазарта чака трето момиче

Рап звездата и създател на „ Ъпсурт “ Ицо Хазарта се похвали, че чака трето дете, разбра HotArena.

 
Христо Петров, както е същинското име на изпълнителя, си разгласява фотоси от фамилна почивка на остров Родос. На тях се вижда наедрялото коремче на неговата другарка Женя Димова, а коментарът под фотосите е сладкодумен - „ Три за благополучие “. Засега не е ясно по кое време рапърът ще стане още веднъж баща, само че най-вероятно ще е при започване на новата 2021 година Публикацията събра хиляди лайкове и стотици честитки.

Ицо Хазарта и Жени към този момент имат момиченце. Рапърът има огромна щерка и от първия си брак.

Наскоро той се обърна с ядосан статус към здравния във връзка мерктие:  " Виж, приятелю, ти си почти на моите години. Станал си професор по медицина - това приказва за доста висок разсъдък, определен си за министър, което обезсмисля предходното. Но не мога да приема човек на такова високо равнище да каже на някой българин, че той не е приоритет. Всеки българин е приоритет, ние сме една шепа хора и всички ние сме подвластни един от различен, колкото и някой да не има вяра в това. Навремето един европейски политик е решил, че евреите не са му приоритет и въпреки методите да са се трансформирали много оттогава, крайният резултат се обрисува да е еднакъв ".

След разразилия се скандал, минситър Ангелов изясни, че е подал ръка на рапъра за разискване на обстановката и за помиряване. " Мисля, че той към този момент повече от всички схваща основанията, които влагам аз във връзка с ограниченията. Ние си разменихме с него есемеси, където показах желанието си за среща, от неговия отговор аз разбрах че е той е един извънредно добър български създател и извънредно стойностен човек. ", изясни Ангелов, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР