Ранните потребители на впечатляващия бот на OpenAI, ChatGPT, ще се

...
Ранните потребители на впечатляващия бот на OpenAI, ChatGPT, ще се
Коментари Харесай

Нови идеи и проекти: Как ChatGPT помага за различни бизнес задачи?

Ранните консуматори на впечатляващия бот на OpenAI, ChatGPT, ще се възползват от преимуществата на увеличена рентабилност и продуктивност. Разбира се, доста към този момент са - изкуственият разсъдък мина един милион консуматори в границите на седмица след стартирането.

Освен това се чака AI да стане по-мощен, защото повече хора не престават да го употребяват. Със своите непрестанно разрастващи се благоприятни условия за схващане на натурален език, ChatGPT може да революционизира връзката и вземането на решения, проправяйки пътя за по-голяма успеваемост и работливост в бъдеще.

Но защо служащите към този момент употребяват ChatGPT.
„ Белите якички “ към този момент употребяват ChatGPT за разнообразни бизнес задания
Скорошно изследване на Fishbowl откри, че близо 30% от интервюираните 4500 експерти към този момент са употребявали ChatGPT или други водещи AI в работата си. Някои от респондентите работят в известни компании като Гугъл, Amazing, Meta, Twitter и Bank of America. Но защо тъкмо „ белите якички “ желаят помощ от ChatGPT?

Маркетолозите наподобяват изключително заинтригувани от ChatGPT, като доста експерти в бранша употребяват AI, с цел да намерят основни думи за повишение на SEO оптимизация, да напишат мета описания за изявления в блогове и други В допълнение, доста създатели на наличие намират ChatGPT за извънредно потребен за опростяване на комплицирани тематики, които читателите мъчно могат да схванат.

Служителите в разнообразни браншове също употребяват ChatGPT, с цел да обмислят хрумвания за нови планове, артикули и акции. Освен това доста хора осъзнават цената на ChatGPT за сформиране на имейли, активност, която постоянно заема огромна част от деня. Например, ботът може да основава професионални имейли въз основа на съответни подкани - можете да създадете имейл за обслужване на клиенти, имейл за продажби или даже вежлив отговор на сътрудник.

Въпреки че е впечатляващо, значимо е да се означи, че ChatGPT не е съвършен - дава ви нещо, с което да работите, само че не може да ви свърши работата вместо вас (поне не още). Нещо повече, изкуственият разсъдък постоянно генерира решително неверни отговори и в случай че служащите не могат да разпознаят неточностите, те могат да се окажат в патова обстановка, когато се пробват да показват работата като своя.

Докато в миналото изкуственият разсъдък или усъвършенстваната автоматизация се смятаха за нещо в областта на научната фантастика, през днешния ден нещата не могат да бъдат по-различни. В цифровата епоха фирмите употребяват завладяващи интелигентни ботове, с цел да покачат продуктивността посредством автоматизиране на фронт и бек офис работа. А ChatGPT съставлява нова епоха на AI. Такава, в която машините са съвсем неразличими от хората в отговорите си и може да ни оказват помощ да реализираме задачите си. И задачата, върху която множеството хора наподобяват фокусирани сега, е да покачат продуктивността на работата си - задача, в която ChatGPT се оправя чудесно.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР