Ранна реколта от домати – погрижете се още през есента.

...
Ранна реколта от домати – погрижете се още през есента.
Коментари Харесай

Ранна реколта от домати. Ето какво трябва да направите през есента

Ранна годишна продукция от домати – погрижете се още през есента.

Градинарството изисква усилена работа и в случай че желаете да имате годишна продукция от домати през лятото, би трябвало да помислите за това в средата на зимата – да засеете семената, от които ще поникне разсадът. След това би трябвало да се грижите за тях до пролетта, до момента в който ги засадите непосредствено в градината и несъмнено грижите не престават. В днешната публикация ще приказваме за това по какъв начин да опростите целия развой и да си спестите напъните при развъждане на разсада.

 Ранна годишна продукция от домати. Ето какво би трябвало да извършите през есента

Процедура:
През есента изберете зрели, здрави, приблизително огромни домати, без признаци на изгниване. В градината, където планирате да засадите доматите следващата година, изкопайте дупки с дълбочина към 15 см. и заровете доматите. Преди всичко не забравяйте да отбележите къде сте заровили тези домати.

През пролетта ще поникнат растенията на мястото, където сте заровили доматите. Разредете ги, като оставите единствено мощните. Осигурете опора за храстите и ги завържете, тъй че да не се счупят под тежестта на плодовете.

Почистете мястото от всички растения и бурени и заровете доматите.

Вижте още: Месо с кашкавал и картофи на фурна. Вкусно и засищащо ядене

Догодина ви чака ранна годишна продукция от домати без доста старания.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР