„Раненият рицар”– втора част от трилогията на бестселъровата авторка Л.

...
„Раненият рицар”– втора част от трилогията на бестселъровата авторка Л.
Коментари Харесай

„Раненият рицар” от Л. Дж. Шен – пътят към любовта е осеян с тръни

„ Раненият рицар”– втора част от трилогията на бестселъровата авторка Л. Дж. Шен („ Крадецът на целувки”, „ В случай на чудо”), която стартира с „ Красиво безразсъдство” – връща читателите по в младежките години, където ангелските лица не всеки път са симптом за непорочност, само че героите са подготвени на всяка всеотдайност в името на любовта.

Тя е Луна Рексрот. Красива, само че потайна. Срамежливото момиче в дъното на класната стая, което не е обелило дума от 16 години. Не че не може да приказва. Тя просто не желае след тежка контузия в детството. Но има един човек, към който езикът на знаците е непълен – момчето от отсрещната страна на улицата, най-хубавият ѝ другар, нейният бранител, единственият, който в миналото е имал значение.

Но той в никакъв случай не би мислил за нея по този метод. Популярният любим на гимназията по отношение на нямата особнячка? Това е единствено фикция.
Неговото име е Найт Коул. Футболната звезда на учебното заведение. Красавецът, който завърта главите на всички девойки в „ Ол Сейнтс” единствено като ги огледа. Който може да има всяка и постоянно го прави. Само че Найт крие дребна мръсна загадка. Никое момиче в никакъв случай не е могло да го допре – никое с изключение на приятелката му от детинство Луна.



Но той е най-хубавият ѝ другар и тя сигурно не би го погледнала с други очи. Може ли разпуснат купонджия като него да заслужи нещо толкоз нежно и скъпо като Луна Рексрот?

Двама герои, които се нараняват от години, ще би трябвало да се изправят против света – и против самите себе си – с цел да могат в яростта на болката да открият път към сърцето на другия.

„ Раненият рицар” (ИК „ Сиела “) е вторият разказ от трилогията „ Ол Сейнтс” на бестселъровата авторка Л. Дж. Шен, която стартира с „ Красиво безразсъдство”. Всеки разказ в трилогията споделя независима история. Книга след книга Шен превзема сърцата на почитателите си с герои, в които читателите се влюбват дълго преди те да се влюбят между тях. Очаква се скоро да излезе и независим разказ от нея – „ Спароу”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР