Ралица Скорчева-Славова и посланиците на САЩ Херо Мустафа, на Великобритания

...
Ралица Скорчева-Славова и посланиците на САЩ Херо Мустафа, на Великобритания
Коментари Харесай

Трима посланици откриха осмия Уиски фест София 2019

Ралица Скорчева-Славова и посланиците на Съединени американски щати Херо Мустафа, на Англия Ема Хопкинс, и на Ирландия Майкъл Форбс откриха осмия Уиски фест 2019 в Sofia Event Center. Това е първото публично събитие на новия американски дипломат Херо Мустафа след връчването на акредитивните и писма в Президентството.

В продължение на 3 дни, от 25 до 27 ноември в столичния Paradise Center най-голямото и влиятелно уиски събитие в Централна и Източна Европа дава опция на ценителите да избират сред повече от 100 марки и над 300 разновидности от кехлибарената течност.

Специална зала е отделена за фенове на ром и коняк, и за феновете на пури, а на терасата звучи жива музика, дружно с съвременни и типичен уиски-коктейли. Една от изненадите на събитието са световноизвестни лектори, които идват от разнообразни страни, с цел да разкрият забавни елементи по време на майсторските класове. На място може да се поддържа и обществената идея на фестивала за засаждане на дъбови дървета в София, със закупуване на спомагателен билет, който от своя страна дава късмет за облага на пътешестване до три уиски дестилерии в Шотландия.

Организаторите на Феста предлагат да се пие доста вода по време на дегустациите и да се употребява алкохол отговорно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР