РакПрочетете ощеЧувството на безнадеждност и негативно мислене може да ви

...
РакПрочетете ощеЧувството на безнадеждност и негативно мислене може да ви
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец СЕПТЕМВРИ

Рак
Прочетете още
Чувството на безизходност и отрицателно мислене може да ви попречи да изживеете радостен и благополучен месец. Могат да се появят избрани случаи и да ви накарат да действате стремително. Това може да се окаже потребно за вашите близки и скъпи хора, с цел да се усещат по - добре и в сигурност. Пригответе се да посрещнете септември с необятно отворени ръце. Ако се съмнявате за нещо в работен проект, можете да започнете да интерпретирате задачите си. Може да се почувствате като изпитани от света. Въпреки че отбелязвате професионалните си достижения, може да се сблъскате със обстановки, при които напомнянето на вашите сътрудници за вашата професионална мощност, би била единствено от изгода. Натрапчивото пазаруване или харчене на пари инстинктивно може да ви накара да извършите нещо безпричинно. Следователно би трябвало да сте нащрек да не станете жертва на неща, които могат да ви причинят проблеми.

 

Лъв

Комбинираното въздействие на планетарните преноси може да донесе някои забележителни промени този месец. Меркурий и Венера евентуално ще внесат искра в любовния ви живот този месец. Липсата на еластичност обаче може да заплаши връзката ви. С напредването на месеца всичко ще си пристигна на мястото. През последната фаза би трябвало да сте внимателни, с цел да не брачни или любовни разстройства, които могат да ескалират. Има шансове да изживеете красиви сантиментални моменти в края на месеца. Планетите и техните резултати могат да провокират възприятие на възторг, защото кариерата ви наподобява върви към позитивната посока през месеца. Бизнес бизнесмените могат да получат положителни шансове да завоюват някои покупко-продажби на високо равнище. Ако сте работили по сериозен план, би трябвало да запретнете ръкави, с цел да се сблъскате с компликации с напредването на месеца. Меркурий може да ви помогне да преодолеете всички бариери и да обогатите позицията си с наближаването на месеца. С планетата Венера има шансове да получите преференциални благоприятни условия да подобрите финансовото си положение. Рязкото обмисляне и предприемането на рационални дейности може да обезпечи преференциални парични облаги с напредването на месеца. Бъдете деликатни във връзка с паричните въпроси през втората половина на месеца. Трябва да се въздържате от предоставяне и взимане на пари, защото Меркурий може да има неприятен резултат. Можете да се отпуснете, защото краят на месеца би донесъл някои благоприятни условия да подобрите приходите си.

 

Дева

Месецът е доста потребен за мнозина. Независимо дали става въпрос за обич и сантиментална връзка, или за кариера и финанси, този интервал се счита за надграждащ и подкрепящ. Някои на драго сърце биха обмислили да вземат подобаващ хранителен проект, с цел да поддържат тялото си. Предвижда се малко пътешестване до обичаната ви дестинация, което може да донесе чувство за задоволство и да ви направи уверени. Може да се наложи да предприемете стъпки за възстановяване на персоналните ви връзки, в случай че те минават през сложни времена. Може да се наложи някои от вас да работят доста интензивно върху своите основи и фундаментални планове. Месецът наподобява удобен във връзка с финансите и множеството от вас може да влагат в недвижими парцели и да осъществят малко облага. Някои от вас ще се грижат отлично за родителите си. Това може да притегли всички погледи към вас и да ви направи още по - благовидни.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР