Ръководството на Ювентус обмисля възможността да прати крилото Марко Пяца

...
Ръководството на Ювентус обмисля възможността да прати крилото Марко Пяца
Коментари Харесай

Юве отпраща за малко Марко Пяца

Ръководството на Ювентус обмисля опцията да прати крилото Марко Пяца в различен отбор чартърен през януари. Причината е, че геният към момента не е възобновен от своята травма.

В предходните дни се появиха информации, че 22-годишният хърватин ще играе за младежката групировка на „ бианконерите” в петък, само че в този момент има ново развиване и той съвсем несъмнено няма да вземе присъединяване във въпросния мач.

Серия А се черви след нова порция пренебрежение към Ане Франк

Пяца не е играл за Юве от март насам, когато повреди връзки в коляното си. В неговата татковина даже се появиха информации, че футболистът минава през доста тежък в психическо отношение интервал поради тежката контузия. Тази обстановка в композиция с извънредно гневната конкуренция в офанзива за „ остарялата госпожа” на процедура трансформира младата вяра в периферна фигура.

Затова първенците на Италия съществено умуват над сюжета да дават късмет на Пяца да се потвърди още веднъж, като премине в клуб, където „ би могъл да получи нужното време и пространство да се развива”.

През лятото Пяца бе свързван много интензивно с Фиорентина като възможна част от прехвърлянето на Федерико Бернардески към Торино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР