Ръководството на Вихрен (Сандански) взе отношение по повод решението на

...
Ръководството на Вихрен (Сандански) взе отношение по повод решението на
Коментари Харесай

И клубът на Коко Динев изригна срещу БФС

Ръководството на Вихрен (Сандански) взе отношение във връзка решението на Българския футболен съюз за прекъсване на шампионата в Югозападна Трета лига. Ето какво написаха от клуба на Констанин Динев:

" ФК Вихрен Сандански желае равнопоставеност в определянето на спечелилия в шампионата на Югозападна Трета лига. Никой от БФС, не се е свързвал с нас по този мотив. Все отново като членове на БФС е разумно да има полемика, или най-малко да се изиска нашето мнение.

Нашият тим се намира на четвърто място в класирането, на 5 точки от първия. Остават 15 кръга до края на шампионата, като нашият тим има мачове с директните съперници за влизане във Втора лига. Кой може да каже, че няма да победим всички и да станем първи.

Ние предлагаме да има крайна четворка, сред първите четири тима, защото всеки има късмет за промоция. По този метод най-хубавият ще завоюва присъединяване в професионалния футбол.

Защо се омаловажават нашите старания досега и упоритостите ни за в бъдеще? Ние също имаме предпочитание и подготвеност да играем във Втора лига. Както спортно-технически ( база, футболисти, треньори) по този начин и финансово.

Футболните ръководители, футболисти и почитатели страдаме от неналичието на обичаната ни игра. Футбола е нашият живот! Искаме всичко да се реши на зеления терен и да заживеем още веднъж с невероятните страсти. Независимо дали ще спечелим или ще загубим. Футбола е почтена игра и всичко би трябвало да бъде феърплей!

Надяваме се, че управлението на БФС и АФЛ ще си трансформират решението, и ще слагат този проблем на разискване сред тимовете от Югозападна В група.

ОФК Вихрен Сандански ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР