Ръководството на ЦСКА-София публикува на официалния сайт на клуба отворено

...
Ръководството на ЦСКА-София публикува на официалния сайт на клуба отворено
Коментари Харесай

От Армията отговориха на Венци Стефанов: Не става само с ядене, трябва и акъл

Ръководството на ЦСКА-София разгласява на формалния уебсайт на клуба отворено писмо до президента на Славия Венцеслав Стефанов. Повод за реакцията на " алените " е изявление на Стефанов, който атакува остро рефера Ивайло Стоянов за съдийството му на мача сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София, извоюван от столичния отбор с 2:1. Според боса на " белите " Стоянов е оказал помощ на " армейците " да завоюват и по този метод ги е класирал за Лига Европа.

Ето по какъв начин от ЦСКА-Сссофия дадоха отговор на Стефанов:  Венци Стефанов назова арбитър " помияр " и сподели: Той класира ЦСКА в ЛЕ, да му повдигнат монумент
Уважаеми господин Стефанов,

Много Ви молим, макар, че сте корифеи на футбола в измъчената ни Родина, да не коментирате други тимове. Възхищаваме се на Вашия опит и мениджърски потенциал, само че за огромно страдание, установихме, че във Вашите качества, добродетели и професионални пълномощия, липсва главен и значим детайл - математиката.

Не може да проумеем, господин Стефанов, по какъв начин в продължение на 30 години борците Ви преподаваха познания в тази точна просвета, само че... Уви! Явно сте бягали постоянно от час!

И както се споделя в една телевизионна реклама: „ Не става единствено с ястие, би трябвало и ум “. efbet Лига 30 кръг, четвъртък 9 юли  Локомотив (Пловдив) 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР