Ръководството на ЦСКА-София представи екипите, с които червените“ ще излязат

...
Ръководството на ЦСКА-София представи екипите, с които червените“ ще излязат
Коментари Харесай

ЦСКА-София представи екипите за 70-годишнината

Ръководството на ЦСКА-София показа екипите, с които „ алените “ ще излязат на 5 май в дербито против „ Лудогорец “ на Националния стадион „ Васил Левски “, заяви БГНЕС. Именно на тази дата „ армейците “ ще отбележат 70-годишнината на клуба.

„ Дизайнът на фланелките за 70-годишнината бе изработен след допитване до почитателите. От на следващия ден във фенмагазина ще пуснем в продажба лимитирана серия от 1948 броя от тези фланелки. С тях тимът ще играе единствено и само в мача с Лудогорец на 5 май “, това съобщи спортният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков.

„ Призовавам нашите почитатели да си купуват билети за всички браншове, защото по тяхно предложение е планувана специфична хореография за целия стадион. Ние като управлението естествено поддържаме това тяхно предложение. Кулминацията на празника ще стартира в 18.00 часа на стадион Васил Левски. Избрахме него, тъй като чакаме извънреден интерес от страна на нашите почитатели от цялата страна и имаме вяра, че стадионът ще се изпълни “, добави Марков.

Той разгласи, че по случай празника ще бъдат наградени близо 400 състезатели от другите типове спортове, защитавали цветовете и емблемата на ЦСКА. Марков заяви също, че клубът ще изпрати специфични предложения и до всички именити футболисти на ЦСКА, които да се включат в празненството по случай 70-годишния празник на аления клуб.

„ Ще отправим предложения освен към Бербатов, само че и към всички именити състезатели на клуба, без изключение. Няма да действаме изборно в това отношение. Ние сме клуб, който е извънредно високо име освен в България, с цел да си позволим такива дребнавости “, безапелационен е Пламен Марков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР