Ръководството на Тотнъм вече сериозно се замисля дали да не

...
Ръководството на Тотнъм вече сериозно се замисля дали да не
Коментари Харесай

Тотнъм вече се насочи към заместник на Моуриньо

Ръководството на Тотнъм към този момент съществено се замисля дали да не уволни мениджъра Жозе Моуриньо. След отличното начало на сезона, в последно време " Шпорите " са в доста неприятна форма. Отборът има 1 победа и 4 загуби в последните си 5 мача и се срина до 9-ото място в класирането. Ако ситуацията не се усъвършенства скоро, нищо чудно да се стигне до разлъка с португалския експерт.

В Тотнъм към този момент са набелязали и кой ще бъде заместникът на Моуриньо, в случай че той бъде уволнен. Това е наставникът на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман, твърди " The Athletic ". Той е един от най-перспективните млади треньори в Германия, а през предишния сезон изведе отбора си до полуфинал в Шампионската лига, като по пътя си отстрани Тотнъм на осминафинала. Още тогава той е " хванал окото " на шефовете на " Шпорите ".

Нагелсман има контракт с Република България Лайпциг до 2023 година, тъй че няма да е елементарно Тотнъм да го отмъкне от там. Самият ментор обаче неотдавна съобщи, че има предпочитание един ден да работи в Премиър лийг и възможна оферта от лондончани сигурно ще го заинтригува.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР