Ръководството на ПФК Лудогорец излезе с позиция на клубния сайт,

...
Ръководството на ПФК Лудогорец излезе с позиция на клубния сайт,
Коментари Харесай

ПФК Лудогорец към феновете: Клубът е над всичко! Заедно ще постигнем целите си

Ръководството на ПФК Лудогорец излезе с позиция на клубния уебсайт, в която прикани почитателите за поддръжка в сложните моменти след тежката загуба с 1:7 от Нордселанд в Лигата на конференциите.

Тази вечер от 20:15 часа " орлите " одобряват вкъщи Пирин Благоевград в среща от 13-ия кръг на Първа лига, като това ще бъде и първи дуел за тях след крушението в Дания.

От клуба дават обещание на последователите, че ще си " върнат доверието им още през днешния ден с добра игра и победа " против благоевградчани, които въпреки всичко завоюваха при последните си две визити на " Хювефарма Арена ".

Лудогорец припомня, че малко по-рано, от 18:00 часа, на клубната база " Гнездо на орли " всички искащи могат да поддържат тимът до 19 година, който се изправя против Динамо Минск в младежката Шампионска лига в среща реванш от първия кръг на конкуренцията след триумф в първия дуел с 1:0.

Ето я и цялата позиция на ПФК Лудогорец:

Уважаеми почитатели,

В четвъртък обичаният ни тим загуби тежко в Лигата на конференциите. 1:7 в Дания е безусловно недопустим резултат за всички нас, поради което сервира нашите извинения. Подобен неуспех не дава отговор на името и упоритостите ни в Европа. Загубата от Нордселанд е срамна и тя може да бъде обезщетена с положително показване в идващите мачове в Лигата на конференциите, както и в шампионата, където следва здрава борба за купата. Любимият ни тим няма право на повече неточности в шампионата и по тази причина домакинският мач с Пирин през днешния ден е извънредно значим. Още повече, че този тим в предните два мача си потегли с цялостен актив точки от " Хювефарма Арена ". Ние обещаваме, че ще върнем доверието ви още през днешния ден с добра игра и победа. Вярваме, че ще бъдете на " Хювефарма Арена " и ще подкрепяте тима, както сте го правили постоянно. Нека подкрепим гениите от Лудогорец U19, които в 18,00 ч. въз основата " Гнездо на орли " ще се борят с Динамо (Минск) в младежката Шампионска лига.

Лудогорец в никакъв случай не се предава! Клубът е над всичко! Заедно ще реализираме задачите си.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР