Ръководството на Националната волейболна лига (НВЛ) ще наложи максимално предвидените

...
Ръководството на Националната волейболна лига (НВЛ) ще наложи максимално предвидените
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: Максимални наказания за Миньор и двама волейболисти след скандала в Перник

Ръководството на Националната волейболна лига (НВЛ) ще наложи оптимално плануваните санкции по устав на провинилите се волейболисти на Миньор (Перник) и клуба, откакто след втората полуфинална среща във Висшата лига Миньор - Раковски 1964 (Севлиево) първият арбитър Любомир Петров получи удар и вербални офанзиви.

“Според Дисциплинарната комисия на НВЛ Миньор (Перник) ще бъде осъден с отнемане от домакинство за 2 срещи и санкция от 2500 лв., а двамата волейболисти, забъркани в тази ситуация ще бъдат лишени от спортни права за 4 мача и санкционирани с по 4000 лв.. Това е оптималното наказване планувано от правилника, което може да се наложи в такива случаи. Доколкото знам от Миньор ще апелират решението пред Апелативната ни комисия. Какво тъкмо ще бъде решението и наказването ще публикуваме скоро на формалния уебсайт на НВЛ ”, съобщи оперативният шеф на НВЛ Христо Апостолов в днешното издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.
 Скандал в Перник! Волейболисти на Миньор налетяха на основния арбитър след мача с Раковски Скандал в Перник! Волейболисти на Миньор налетяха на основния арбитър след мача с Раковски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР