Ръководството на Милан обяви официално привличането на полузащитника Исмаел Бенасер

...
Ръководството на Милан обяви официално привличането на полузащитника Исмаел Бенасер
Коментари Харесай

Официално: Милан представи бижуто от КАН’2019

Ръководството на Милан разгласи публично привличането на полузащитника Исмаел Бенасер от Емполи. Алжирският национал най-накрая завърши прехвърлянето, за който се говореше седмици наред.

21-годишният футболист през предишния месец беше определен за Най-добър състезател в шампионата за Купата на Африканските народи, който беше извоюван от Алжир за повторно в историята. Интересът на „ росонерите” датираше надалеч преди мощните изяви на младока, който е някогашен кадър на Арсенал.

Всъщност британският клуб също се оказа забъркан в договорката, чиято обща стойност гравитира към 18 милиона евро (16 милиона плюс други 2 милиона под формата на бонуси). При прекосяването на Бенасер от „ артилеристите” в Емполи преди 2 години, първите си оставиха алтернатива, която им даваше право на първи отвод. Заради нея Емполи трябваше да уведоми Арсенал за точния размер на признатата оферта и в случай че лондончани бяха решили да насочат такава със същите параметри, щяха да имат преимущество пред Милан.

Бенасер подписа за 5 години с „ росонерите”, а се счита, че годишната му заплата на „ Сан Сиро” ще е в размер на 1,5 милиона евро.

Ready to fight Ismaël?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР