Ръководството на Локомотив (София) е обсъдило два варианта за нов

...
Ръководството на Локомотив (София) е обсъдило два варианта за нов
Коментари Харесай

Познат сърбин или Живко Миланов - това са основните варианти за нов треньор на Локо

Ръководството на Локомотив (София) е разискало два разновидността за нов старши треньор, в случай, че Станислав Генчев поеме към Ботев (Пловдив) каквато възможност има и става все по-голяма.

Договорът на младия ментор с " червено-черните " изтича в края на сезона. Той е мечтан от " канарчетата ", като след мача с тях на " Колежа " в петък съобщи: " Не имам вяра да има треньор в България, който не желае да работи в такава атмосфера ".

В " Надежда " към този момент са се насочили към един от разновидностите си, с цел да не се постанова да търсят нов треньор в последния миг, когато Генчев напусне. Според осведомени в Локо (София) може да се завърне сръбският експерт Младен Додич. Той води " червено-черните " по време на престоя им във Втора лига, като остави положителни усещания с работата си, а и е харесван от почитателите.

С част от тях обаче притежателят Иван Василев е в открит спор и поради това разгласи, че е подготвен да се отдръпна след обвиняванията им за мачовете с Хебър (1:4) и ФК ЦСКА 1948 (0:6) в шампионата. Това накара боса да прати играчите на полиграф, който предстоящо бе негативен.

Додич сега е отпред на сръбския първокласен Явор, само че си потегля след края на сезона. Сърбинът има два престоя в " Надежда ", сред които води за малко Радник (Сурдулица).

Друга алтернатива за треньорския пост, в случай че с Додич нещата не се развият в мечтаната посока, е Живко Миланов. " Тема Спорт " написа, че той не е бил мечтан от Ботев (Пловдив) в тандем със Станислав Генчев и управлението на Локо може да му повери поста. Миланов няма нужния УЕФА Про лиценз, само че към този момент има опит като старши треньор на Левски.
 Синът на Иван Василев ще
Синът на Иван Василев ще " подкара " софийския Локомотив

Любопитна рокада в " Надежда "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР