Ръководството на Левски се надява да задържи Габриел Обертан и

...
Ръководството на Левски се надява да задържи Габриел Обертан и
Коментари Харесай

От Левски се надяват да предподпишат с трима титуляри до края на годината

Ръководството на Левски се надява да задържи Габриел Обертан и останалите футболисти с изтичащи контракти, измежду които са титулярите Давид Яблонски и Милош Цветкович. Красимир Иванов удостовери, че диалози се водят и в това време изрази вяра, че те ще приключат преди новогодишните празници.

" Имах късмет по-рано тази седмица да потвърдя за диалозите с Обертан и неговия сътрудник. Надявам се, че всичко ще се случи в точния момент, тъй като желаеме тези въпроси да бъдат решени преди празниците. Това важи и за останалите футболисти, чиито контракти изтичат през лятото. Искаме всички да останат ", съобщи изпълнителният шеф на Левски.

Относно въпроса със спортния шеф, който старши треньорът Славиша Стоянович самичък пожела да бъде назначен, Иванов изясни: " Това е задача, която по този начин или другояче дискутираме. Разговорите не престават, само че не сме в деен развой на договаряне на нов състезателен шеф. Надявам се до края на годината да приключим, само че сега в действителност не сме в деен развой на диалози ". Той показа и упованията си за посещаемостта на мача със Славия: " Продажбите (на билети) сега не са доста високи. Очаквам сред 8 и 10 хиляди на стадиона ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР