Ръководството на Левски най-вероятно ще генерира сериозни приходи около задаващия

...
Ръководството на Левски най-вероятно ще генерира сериозни приходи около задаващия
Коментари Харесай

Левски очаква огромни приходи от последните два мача за сезона

Ръководството на Левски най-вероятно ще генерира съществени доходи към задаващия се 108-и рожден ден на клуба, както и от последния турнирен мач, който е против Лудогорец на “Герена ”.

" Сините " оповестиха програмата за 24 май, когато ще бъдат честванията. Кулминацията е от 19:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ", когато един против различен ще се изправят отборът от " Синята приказка ", взел участие на четвъртфинал на Купата на УЕФА и станал първият български тим в групите на Шампионската лига, против сегашния състав, вдигнал Купата на България преди дни.

Шоуто ще бъде в две полувремена по 20 минути, а билетите са с цени от 19,14 лв. за всички браншове. При цялостни трибуни това значи близо 400 000 лв. приходи.

Поканени са всички футболисти от Дрийм отбора на Станимир Стоилов. Засега най-малко надали ще участват Ричард Еромоигбе и Лусио Вагнер заради логистични аргументи. Под въпрос е и Георги Петков, който през последните години е в обтегнати връзки с почитателите на " сините ". Много евентуално е на терена да излязат други от любимците на последователите - Седрик Бардон и Игор Томашич.

Предвидени са и доста други самодейност денем, които следва да бъдат оповестени публично от Левски. Очаква се Купата да бъде изложена на " Герена ", с цел да може почитателите да се снимат с нея.

Честванията ще започват сутринта на Могилката наоколо до втора мъжка гимназия ”, написа “Труд ”.

Що се касае до последния формален домашен дуел против Лудогорец “сините ” още веднъж чакат цялостен стадион. До момента Левски е продал над 10 000 билета и упованията са, че останалите 5000 ще бъдат изкупени до неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР