Ръководството на Интер очевидно е решило да действа абсолютно безкомпромисно

...
Ръководството на Интер очевидно е решило да действа абсолютно безкомпромисно
Коментари Харесай

Интер стресира Икарди със заплаха за 2 години извън терените

Ръководството на Интер явно е решило да работи безусловно безкомпромисно към досегашния капитан и трансформирал се в товар нападател Мауро Икарди. Според информации в италианските издания „ нерадзурите” са заплашили футболиста, че няма да помирише терен през оставащите 2 години по контракта му с тях, в случай че не одобри трансфер.

26-годишният футболист има договор с гранда от Милано до лятото на 2021-а, само че е ясно, че за него няма бъдеще под управлението на Антонио Конте. Италианецът беше безапелационен по този въпрос още при назначението си, а от този момент до момента Икарди тренира самостоятелно и настрана от заниманията на първия отбор.

До моментът играчът инатливо отхвърли няколко оферти до себе си, с което очевидно съществено е разбунил духовете по високите етажи в Интер. Ясно беше, че след общественото му разжалване като капитан през февруари, връзките сред него и клуба в никакъв случай нямаше да бъдат същите, а в този момент „ нерадзурите” са решили да играят твърдо до дъно.

На няколко пъти се чуваха клюки, че от лагера на Икарди изследват опцията да заведат правосъдно дело против Интер за тормоз на работното място. За „ нерадзурите” не би било мъчно да оборят сходни обвинявания, като продължат да водят Икарди като част от първия тим, въпреки и той в никакъв случай да не попада в групите за мачовете.

Разбира се, това не би било изключително здравословно за клуба, който ще продължи да заплаща солидното заплащане на нападателя, само че също по този начин той ще продължи да заема значимо място в тимовия лист за Серия А и Шампионската лига.

Затова шефовете са прибегнали като форма на последна мярка до опасността, че в случай че това лято Икарди откаже да бъде трансфериран, ще бъде пратен в забвение през идващите 24 месеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР