Ръководството на Хебър Пазарджик обяви на страницата си във Фейсбук,

...
Ръководството на Хебър Пазарджик обяви на страницата си във Фейсбук,
Коментари Харесай

Хебър се похвали с новото осветление на стадион Георги Бенковски

Ръководството на Хебър Пазарджик разгласи на страницата си във Facebook, че към този момент е реалност " дълго чаканото осветяване на стадион " Георги Бенковски ", което ще разреши на отбора да семейства освен в светлата част на деня през идващия сезон в Първа лига.

Това на процедура ще бъде още един исторически миг за " гробарите ", които се завърнаха в елита през предходната акция, само че първоначално бяха принудени да домакинстват на Националния стадион " Васил Левски ".

Впоследствие играчите на Хебър се завърнаха в Пазарджик, само че поради неналичието на осветяване стадион " Георги Бенковски " нямаше право да приема мачове вечер.

Този проблем обаче към този момент е позволен, а персонално кметът на града Тодор Попов театралничи с шалче на Хебър Пазарджик на фона на осветеното оборудване.

" Дългоочакваното осветяване на стадион " Георги Бенковски " към този момент е реалност! Преди броени минути извършихме и първите проби на осветлението на нашия обичан стадион, който към този момент безспорно е подготвен за новия исторически за нас сезон! Зелените напред! ", написаха " гробарите " на страницата си във Facebook.

Новото осветяване на стадиона на Хебър може да дебютира още в първия мач от новия сезон на Първа лига, когато тимът от Пазарджик посреща вкъщи състава на ЦСКА.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР