Ръководството на ГЕРБ излезе с позиция, в която се разграничава

...
Ръководството на ГЕРБ излезе с позиция, в която се разграничава
Коментари Харесай

ГЕРБ се разграничи от Антон Тодоров. Нова тв: Поведението му е недопустимо

Ръководството на ГЕРБ излезе с позиция, в която се разграничава от държанието и тезите на депутата Антон Тодоров в присъединяване му в " Здравей, България " в Нова ТВ.
" ГЕРБ постоянно е защитавала свободата на медиите. Смятаме, че свободната публицистика има правото да пита и да задава въпроси. За нас няма неприятни и неуместни въпроси, а неточни отговори. Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово персонално мнение ", се споделя в известие от партията.
Това е първата реакция на ГЕРБ след изявлението на Антон Тодоров в утринния блок на Нова ТВ, в което депутатът правеше подмятания за " празния стол " на Анна Цолова и репликираше водещия Виктор Николаев, че " за подобен въпрос би уволнявал, в случай че беше началник на Нова ".
В публична позиция на малкия екран, изказана по време на обедните вести, се споделя, че медията приема отправянето на закани като неприемливо.
" Ръководството на Нова телевизия застава зад Виктор Николаев и дефинира прекъсването на въпроси като опит за замяна на настоящите тематики ", се споделя още в позицията.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР