Ръководството на ФК ЦСКА 1948 публикува схема на клубната структура.

...
Ръководството на ФК ЦСКА 1948 публикува схема на клубната структура.
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 разкри управленската йерархия в клуба, Ради Здравков е на върха на пирамидата

Ръководството на ФК ЦСКА 1948 разгласява скица на клубната конструкция. На върха на пирамидата на столичния клуб е легендата на ЦСКА - Радослав Здравков, който заема длъжността състезателен шеф. Методи Томанов пък е основен селекционер на ФК ЦСКА 1948. Ето какво оповестиха " алените " на своя формален уебсайт:
 Методи Томанов към този момент гледа чужденци за ФК ЦСКА 1948
Методи Томанов към този момент гледа чужденци за ФК ЦСКА 1948

" Червените " трансформират клубната си политика

" На вниманието на всички почитатели и футболната общност. ЦСКА публично афишира промени в структурата си и показва нови трима души, които стават част от клуба. Структурните промени засягат спортно-техническото управление, което продължава да бъде ръководено от спортния шеф Радослав Здравков.

Новата позиция на основен селекционер на ЦСКА се поема от Методи Томанов - още една позната фигура за " армейската " колегия. Като футболист Томанов има над 60 мача за " алените " и е троент първенец на България, повторен притежател на Купата на България и троент притежател на Купата на Съветската войска. След отдръпването си от професионалния футбол полузащитникът натрупа скъп опит като помощник-треньор в ЦСКА, в младежкия народен тим на България и в представителния отбор на " лъвовете ".
 ФК ЦСКА 1948 стартира да заплаща заплати над 20 000 евро?
ФК ЦСКА 1948 стартира да заплаща заплати над 20 000 евро?

Ще притегля чужденци

Впоследствие заема постовете селекционер и състезателен шеф в Лудогорец сред 2011 и 2018 година Работата на Томанов ще бъде директно обвързвана със селекцията на ЦСКА и с подобряването на спортно-техническото равнище на състава. В екип с Методи Томанов ще работят и двама нови скаути на клуба - Галин Иванов и Евертон Джилио - Том. С тяхното наличие в " армейския " лагер тимът ще се цели към мощни входящи прехвърляния, които да вдигнат още повече конкуренцията в редиците на " алените ".

 Може да бъде изображение с 6 души и текст, който гласи `структурни промени радослав здравков състезателен шеф методитоманов томанов основен селекционер първи тим спас джевизов основен селекционер дюш атанас борносузов основен главенскаут скаут галин иванов скаут евертон джилио скаут 福 1948`

Галин Иванов е още една армейска легенда, която потегля с ЦСКА по " Честния път към върха " и избира да помогне за развиването на " алената " идея. Иванов има над 160 мача за " армейците ". Бранителят е повторен първенец на България и повторен притежател на Купата на България, като носи и капитанската лента на тима. Треньор в ДЮШ на ЦСКА сред 2007 и 2015 година, където реализира триумфи с разнообразни обединения. Впоследствие е ментор на ЦСКА, на Лудогорец II, както и помощник-треньор в дублиращия състав на " орлите " и в Локомотив (София).
 Гьонов: Преместихме се поради атмосферата, към този момент сме си вкъщи
Гьонов: Преместихме се поради атмосферата, към този момент сме си вкъщи

Изпълнителният шеф разяснява успеха над Лудогорец

Бразилецът Евертон Джилио - Том от своя страна също е потвърдено име в родния футбол - с общо над 300 мача в Първа лига, Втора лига, Купата на България и европейските клубни шампионати от идването си в страната през 2008 година За последно полузащитникът носи екипа на Спартак (Плевен), с който постави и завършек на спортната си кариера.

В България е играл още за Локомотив (София), Берое, Миньор (Перник) и Локомотив (Пловдив). Присъединилият се към клуба при започване на ноември любим на армейската аудитория - Спас Джевизов, към този момент ще заема поста основен селекционер в детско-юношеската школа на ЦСКА, до момента в който Атанас Борносузов ще бъде основен скаут в академията. ЦСКА приветства с добре пристигнали новите членове на спортно-техническия екип на клуба и им пожелава здраве и доста триумфи с " алените "! " ", пишат клуба.
 Николай Киров: Трябва да придобием убеденост откакто победихме първенеца
Николай Киров: Трябва да придобием убеденост откакто победихме първенеца

" Има върху какво да работим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР