Ръководството на ФК Хебър ще предложи нови договори на половината

...
Ръководството на ФК Хебър ще предложи нови договори на половината
Коментари Харесай

Хебър подновява договорите на половината си футболисти

Ръководството на ФК Хебър ще предложи нови контракти на половината от футболистите си, чийто договори изтичат в края на този месец, научи " Марица ". Към момента трайно обвързани с клуба от Пазарджик са единствено Октай Хамдиев, Георги Каракашев, Мартин Вълчинов и Николай Дичев, които имат по-дългосрочни контракти.



Евгени Игнатов изнесе мощни игри напролет и Хебър изиска да го задържи

От през днешния ден договаряния за продължение на трудово-правните връзки Хебър стартира с футболистите си Петър Дебърлиев, Цветелин Тонев, Стойчо Папазов, Георги Търтов, Евгени Игнатов, Живко Петков, Тодор Чаворски, Ивайло Тодоров и Жак Пехливанов.

Обратно, свободни сътрудници с опция да си търсят нови клубове са Живко Хаджиев, Красимир Илиев, Тодор Гочев, Ивайло Лазаров, Атанас Ташолов, Станислав Маневски, Николай Янков и Йордан Тодоров.

Както към този момент " Марица " писа с Хебър съвсем несъмнено ще се раздели и бранителят Томислав Папазов, пред който действителните варианти са прекосяване в клуб от Първа лига или чужбина.



Александър Любенов напуща Хебър след две години на стадион " Г. Бенковски "

Вратарят Александър Любенов избра да се върне в София и от лятото минава като свободен сътрудник в новия член на Първа лига Локомотив(Сф). При изборът му са натежали два обстоятелството - леко повишените персонални условия, които му е дал клуба от " Надежда " и опцията да играе в елита.

Междувременно треньорския щаб на тима към този момент работи интензивно по лятната селекция на мъжката представителна гарнитура. Плановете в тази посока са през лятото на " Бенковски " 200 да дойдат най-малко 6 нови попълнения, които дружно с оставащите от досегашния отбор футболисти и най-изявените гении от школата на клуба да създадат боеспособен отбор, който да се показва с триумф по терените на Втора лига през сезон 2021/2022 година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР