Ръководството на Добруджа ще успее да осигури оптимални условия за

...
Ръководството на Добруджа ще успее да осигури оптимални условия за
Коментари Харесай

Люта борба със зимата в Добрич, дерби с Пирин ще има

Ръководството на Добруджа ще успее да обезпечи оптимални условия за провеждането на идния на следващия ден дуел с Пирин (Благоевград) от XVI кръг на Втора лига. “Жълто-зелените” впрегнаха здрави старания, с цел да се преборят с тежките атмосферни условия, застигнали Североизточна България. Припомняме, че по-рано през днешния ден всички дуели от районната Трета лига бяха анулирани точно поради неподходящата конюнктура.

“Благодарим на общинските предприятия “Устойчиви действия и проекти” и “Спортни имоти” за помощта за почистването на терена на стадион “Дружба”. Надяваме се с тези наши дейности да осигурим естественото протичане на утрешната футболна среща сред тимовете на Добруджа и Пирин”, показа ръководителят на УС Николай Милков.

Воденият от Емил Велев тим ще одобри на следващия ден, 1 декември, от 14:30 часа Пирин (Благоевград) в директна борба за оцеляване. В момента Добруджа е на последното, 16-то място в подреждането, само че с 10 точки в актива си е замо на три зад “орлетата”, които са 14-ти.
Втора лига 16 кръг, събота 1 декември  Добруджа 14:30  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР