Ръководството на Динамо Букурещ не възнамерява да пусне българския вратар

...
Ръководството на Динамо Букурещ не възнамерява да пусне българския вратар
Коментари Харесай

Динамо Букурещ реши бъдещето на Пламен Илиев

Ръководството на Динамо Букурещ не има намерение да пусне българския вратар със свободен трансфер. Стражът пожела да си тръгне от " Щефан цел Маре " още през зимния трансферен прозорец, само че желанието му да разтрогне договора си с клуба няма да бъде задоволено, без да има отплата.
" Илиев не може да се тръгне като свободен сътрудник, той има избрана цена и е състезател, в който сме вложили. Динамо не може да го освободи без пари. Вече му го оповестих. Ако пристигна съответна оферта, ще го пуснем ", сподели изпълнителният шеф Юлиу Мурешан.
През есента Илиев беше изваден от състава от тогавашния старши треньор на отбора, откакто беше упрекнат в едва показване на вратата. След треньорската рокада Илиев беше оправдан, само че българинът съобщи, че не се усеща удобно в отбора.
През есенния полусезон Илиев записа 10 срещи с екипа на румънците. След 21 изиграни кръга Динамо Букурещ се показва пагубно, като е на предпоследното 15-то място и има актив от 12 точки. 30-годишният пазач се причисли към отбора през септември.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР