Ръководството на БСП отказа коментар на предварителните резултати от евроизборите.

...
Ръководството на БСП отказа коментар на предварителните резултати от евроизборите.
Коментари Харесай

Нинова се скри, БСП прави паралелно преброяване

Ръководството на Българска социалистическа партия отхвърли коментар на предварителните резултати от евроизборите. Те дават огромна преднина на ГЕРБ пред социалистите макар прогнозите за по-добро показване на партията, ръководена от Корнелия Нинова.

Самата Нинова не се появи пред медиите след края на изборния ден. Изявление направи депутатът Георги Свиленски. Пред централата на партията на ул. " Позитано " 20 той разгласи, че социалистите няма да разясняват резултатите от екзитполовете,тъй като били разнопосочни. Щели да чакат формалните резултати. Освен това правели свое лично редом броене.

Изявления на управлението на партията би трябвало да има в понеделник. Преди това изпълнителното бюро на партията щяло да се събере на съвещание, изясни Свиленски.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Подкрепете ни Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Абонамент
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР