Ръководството на Байерн (Мюнхен) съвсем скоро ще стартира преговори с

...
Ръководството на Байерн (Мюнхен) съвсем скоро ще стартира преговори с
Коментари Харесай

Байерн започва преговори с Мюлер за нов договор

Ръководството на Байерн (Мюнхен) напълно скоро ще започва договаряния с клубната легенда Томас Мюлер за удължение на контракта му, заяви спортният шеф Кристоф Фройнд пред ДПА. Но също по този начин добави, че няма никакви гаранции за сполучливо привършване на договарянията.

34-годишният Мюлер е прекарал цялата си кариера в Байерн и удостовери пред списание Шпорт Билд, че би желал да играе до края на сезон 2024/25. Договорът му обаче завършва това лято и не е ясно дали баварците ще съумеят да го задържат.

Ще има диалози през идващите седмици. Той е легенда като състезател, той принадлежи на Байерн Мюнхен. Но това би трябвало да удовлетвори всички страни, тъй като и клубът желае да отбрани интереса си, разяснява Фройнд пред стрийминг портала DAZN преди мача на Байерн от Бундеслигата против Кьолн нощес.

Но опитният Мюлер към този момент не е постоянен титуляр, а Фройнд сподели: " Ситуацията за Томас е друга от преди. Но той я приема великолепно. Той е доста значим за тима, за клуба. Той не е какъв да е състезател ".

Междувременно шефът съобщи, че Байерн е доста покрай възобновяване на контракта на втория вратар Свен Улрайх, който на няколко пъти заместваше Мануел Нойер. Улрайх е в Байерн от 2015-а насам, като се изключи интервал в Хамбург чартърен.

" Имам възприятието, че скоро ще обявим подписването на този контракт ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР