Ръководството на Българския футболен съюз излезе с важна информация за

...
Ръководството на Българския футболен съюз излезе с важна информация за
Коментари Харесай

БФС с важна информация за българските фенове в Скопие

Ръководството на Българския футболен съюз излезе с значима информация за почитателите, които ще следят онлайн дуела от Лига на нациите сред Северна Македония и България в Скопие.

Ето какво гласи тя:

ВАЖНО! Информираме почитателите на националния тим, подали поръчка за билети за гостуването против Северна Македония в Скопие на следващия ден (26 септември), че могат да ПОЛУЧАТ БИЛЕТИТЕ СИ персонално на място на особено проведената почитател зона за българските ентусиасти на адрес: Skopje 1000, ul. Lazar Licenovski (Sportska Zala Kale) сред 18:00 и 18:45 ч. локално време, след което ще започва ескортирането на българската агитка към блок 11 на стадиона.

Фен зоната ще отвори порти в 12:00 ч. и на нея гостуващите почитатели ще могат да паркират транспортните си средства при всички условия за сигурност.

Приложено ще откриете карта на точната локация на българската почитател зона, както и на отреденото място на трибуните. На място в северномакедонската столица българските почитатели могат да получат спомагателна информация във връзка със декларираните билети, приемането им и ескортирането до стадиона на тел. +359 895 751838.

Напомняме, че срокът за подаване на поръчки за билети за българския бранш изтече през вчерашния ден. На място билети за родната агитка НЯМА да се продават на лица, които не са подали предварителна поръчка по категорично условие на северномакедонските управляващи от съображения за сигурност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР