Ръководството на Арда (Кърджали) излезе с остра декларация срещу българското

...
Ръководството на Арда (Кърджали) излезе с остра декларация срещу българското
Коментари Харесай

ПФК Арда атакува съдиите и БФС: Докога българският футбол ще затъва под Вашето управление?

Ръководството на Арда (Кърджали) излезе с остра декларация против българското съдийство и ръководството на БФС. Тимът отпадна от шампионата за Купата на България по футбол, откакто загуби от ЦСКА 1948 с 0:1. След намеси на VAR, първо е анулирана дузпа за Арда в постоянното време, а в следствие е отсъдена такава за футболистите, които играят в Бистрица.

Ето какво написаха от Арда (Кърджали):

До управителните органи на българския футбол.

Господа ръководители на българския футбол и в частност на българското съдийство. Ние от ПФК Арда сме клуб, който постоянно търси повода в себе си, когато не сме победили, само че когато излизат отвън надзор, всичко се трансформира. Бихме желали да Ви зададем няколко съответни въпроса:

1. Как по този начин в срещата от шампионата за Купата на България сред Арда и ЦСКА 1948, основният арбитър отсъжда дузпа, а след интервенция на VAR решението му се трансформира, в случай, че е доста покрай обстановката?

2. Защо основният арбитър икономисва очеваден втори жълт картон на Емил Ценов от гостите?

3. Защо при отсъждането на 11-сет метра углавен удар в интерес на ЦСКА 1948, в случай, че основният арбитър е покрай обстановката и не реагира, отново се постанова да промени своето решение и да възвърне следното име на VAR?

4. Докога съдиите в България ще вземат решение ориста на тимовете и ще се подиграват с труда на футболистите?

5. Защо през вчерашния ден тези двамата (Железов и Ел Хатиб) взеха решение, които да продължат напред в шампионата за Купата на България, а не футболистите на терена?

6. Г-н Ел Хатиб, май бързо забравихте, че точно Арда е тимът, който Ви поддържа, когато преди няколко години в последната минута отсъдихте дузпа против ЦСКА-София на Българска войска, а след мача всички ви скочиха.

Бихме желали да попитаме персонално господин Кашай, по кое време смятате да посетите българския стадион отвън София? Кога смятате да видите онлайн неговите подчинени по какъв начин си свирят каквото вземат решение (или каквото им е казано)?

Също по този начин имаме и въпроси към така наречен народен селекционер Младен Кръстаич.

Г-н Кръстаич, допускаме знаете, че ПФК Арда е един от дребното български тимове, които натъртват на родни футболисти. Нашият тим е апетитен за образец от всички футболни експерти, че политиката е да се постановат българите, а не да се взимат чужденци на кило. Дори през този трансферен прозорец, ние се върнахме в България футболисти, които играят в страната, единствено и единствено да са покрай Вас, като народен селекционер.

Ние не виждаме поддръжка от вашата страна, както и от страната на БФС. Дори протоколно да отбиете номера, идвайки на нашия мач в Кърджали, отново ще го сметнем като един тип почитание. Г-н Кръстаич, по кое време смятате да посетите АРЕНА АРДА и да се убедите, че това, което пишем и Ви питаме е истина?

Г-н Кръстаич, в гр. Кърджали също има заведения, където може да покаже вашите певчески умения...след като сте гледали онлайн мач на Арда.

Тези въпроси задаваме към господин Борислав Михайлов и господин Виктор Кашай, от които чакаме съответни и бързи отговори. В противоположен случай ще се наложи в идващото състезание да се играете без ПФК Арда. Едно допълнение, ние сме тим, който след година навършва 100 години.

Малко са тимовете в България с такава история и не е обикновено те да бъдат жертви на други ползи. Имаме и още един съответен и значителен въпрос - докога българският футбол ще затъва под Вашето ръководство? "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР