Ръководствата на испанските клубове Хетафе и Виляреал отрекоха участие в

...
Ръководствата на испанските клубове Хетафе и Виляреал отрекоха участие в
Коментари Харесай

Виляреал и Хетафе отхвърлиха обвиненията в уреждане на мач

Ръководствата на испанските клубове Хетафе и Виляреал отхвърлиха присъединяване в споразумяване на мач от Ла Лига, откакто локалните медии оповестиха, че полицията проверява равенството 2:2 сред двата тима от испанското състезание през май предходната година.

" Виляреал и футболистите от представителния тим желаят твърдо да отхвърлят обвиняванията и изрично да отрекат, че са взели участие в манипулиране на мача против Хетафе в последния кръг от предишния сезон. Клубът, както е било постоянно, осъжда всевъзможни дейности, които накърняват честността на спорта и акцентира, че във основата на философия му са полезности като бистрота, етичност, честност и феърплей ", се споделя в публично мнение на Виляреал.

Управата на Хетафе също излезе със известие по случая, в който се споделя, че от клуба желаят " изрично да отекат каквото и да било присъединяване в тази ситуация и не одобряват сходно държание ".

Вестник " Ел Паис " заяви, че срещата сред двата отбора е разследвана като част от интервенцията " Ойкос ", която започва през предходната година и докара до ареста на 11 души, обвинени за образуване на незаконна група за манипулиране на срещи и осъществяване на противозаконни облаги от залагания.

Петима някогашни ръководители на Осасуна и двама някогашни играчи на Бетис получиха ефикасни присъди през предишния месец поради доказателства за споразумяване на мачове през 2013 и 2014 година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР