Ръководителят на специалната комисия по отбрана в британския парламент Тобиас

...
Ръководителят на специалната комисия по отбрана в британския парламент Тобиас
Коментари Харесай

Британският парламент призова за обявяване на война на Русия

Ръководителят на специфичната комисия по защита в английския парламент Тобиас Елууд направи ненадейно изказване. Служителят сподели по Sky News, че би трябвало да се вкара военно състояние и да се стартира директна война против Русия. Според него Англия би трябвало да отбрани Европа от " нахлуването " на Русия.

Така Тобиас Елууд поддържа концепцията на някогашния английски министър председател Лиз Тръс, която прикани да бъде направен проект при положение на раздробяване на Русия.

„ Англия би трябвало да стартира война непосредствено против Русия, ние сме във война в Европа, би трябвало да въведем военно състояние “, прикани английският народен представител.

Военните обаче не споделят мнението на Тобиас Елууд. Според специалисти Англия сега не разполага с задоволително запаси за сходни съществени събития.

В частност, по-рано ръководителят на щаба на защитата на Англия Антъни Радакин съобщи, че съгласно документите в страната сега има единствено към 200 танка, само че единствено 40 от тях са боеспособни.

Той също по този начин призна, че английският флот има 19 фрегати и разрушители, само че по-късно техният брой е понижен до 17, защото някои от тези кораби са доста скъпи. Няколко кораба са в ремонт, тъй че през днешния ден единствено " 11 или 12 " от всички, подготвени за употреба.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР