Ръководителят на Специализираната прокуратура и зам.-главен прокурор Иван Гешев не

...
Ръководителят на Специализираната прокуратура и зам.-главен прокурор Иван Гешев не
Коментари Харесай

Прокурор Гешев предпочита да не говори за имотите на жена си и дали има връзка с Ваклин

Ръководителят на Специализираната прокуратура и зам.-главен прокурор Иван Гешев не желае да каже какво е имуществото на дамата, с която съжителства - Детелина Ханчева. А въпросът какво в действителност има Ханчева стана настоящ след следствие на Frognews, което демонстрира имотна връзка на Ханчева с главния очевидец против някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева - Александър Ваклин.
В закона е дадена опция Гешев да не разкрива информация за индивида, с който се намира във фактическо общуване на брачен начала, и той се възползва от нея , написа в. " Сега ".
Според излезлите данни, Ханчева е съучастник в " Отеа ", където си партнира с " М Консулт 95 ", ръководено от Марио Кръковски. Последният е бил съучастник с Ваклин в " Министерски съвет Консулт 2004 " до 23 март 2018 година, по-малко от месец преди показната акция против Иванчева. Жената до Гешев е сключила и няколко имотни покупко-продажби с компания, ръководена от Кръковски. Последната е от декември 2017 година, когато купува 0.89% идеални елементи от имот в " Зона Б17 " от " Министерски съвет Консулт 2010 ".
На въпрос на " Сега " дали би обявил парцелите на Детелина Ханчева, с цел да се разсеят подозренията, Гешев беше безапелационен, че е " податлив във всеки един миг да извърши законовите условия към себе си ". Той обаче не отхвърли, че фактически Ханчева е де факто негова брачна половинка. " Защо ми задавате този въпрос? Доколкото виждам, част от имуществото ѝ е оповестено към този момент в някои вестници. Защо аз би трябвало да го разгласявам? ", попита той. И дефинира информацията за връзката на Ханчева с Ваклин като компромат. " В учебниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и Държавна сигурност, осведомени с тях настояват (бел. ред. - министър председателят Бойко Борисов), че за добър компромат би трябвало, като го прочетеш, да се отвратиш от себе си. Аз съм прочел какво е написано в уеб страницата Actualno.com, тъй като " Фрогневс " не го чета и не се отвратих от себе си, което значи, че компроматът не е добър . Само по времето на Сталин се е носила отговорност за дейности на родственици, близки и така нататък Но даже и по това време не се е носила отговорност за хора, които не познаваш ", счита Гешев.
Попитан дали Ханчева е вписана в декларацията му в частта за спор на ползи, той съобщи: " А вие можете ли да работите с интернет? Отворете и ще видите. Достъпът е до всички ". При инспекция се вижда, че Ханчева липсва в графата, макар че нейният бизнес може евентуално да сложи Гешев в спор на ползи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР