Ръководителят на отдел Футболно образование“ на УЕФА Франк Лудолф изпрати

...
Ръководителят на отдел Футболно образование“ на УЕФА Франк Лудолф изпрати
Коментари Харесай

УЕФА с похвала към треньорското обучение в България

Ръководителят на отдел „ Футболно обучение “ на УЕФА Франк Лудолф изпрати публично писмо до Българския футболен съюз, в което изрича ласкавата си оценка за работата на Треньорската школа по футбол и просветителните стратегии, проведени от БФС. Конкретният мотив бе събирането на Панела Jira на УЕФА в Париж сред 11 и 12 октомври т.г., когато бе направена повторна оценка на участието на федерациите в Треньорската спогодба.

„ Панелът акцентира позитивната си оценка на програмата за развиване и образование на треньори на Българския футболен съюз. Както знаете, тази процедура се организира на всеки три години като мярка за поддържане на високото качество на конвенцията, само че също по този начин и за продан на хрумвания сред механически специалисти по отношение на съвременни методологии и ефикасни способи за използване на правилата на образование. Пожелаваме ви процесът с сполучливото образование на треньори да продължи и отсега нататък “, се споделя в адреса.

В настрана писмо господин Лудолф също по този начин удостоверява, че ТШФ към този момент може да дава курсове и да издава дипломи за треньорски УЕФА C лиценз. „ След сполучлив развой на оценка и съдействие с Георги Иванов, Емил Атанасов и Десислава Колева-Иванова, с признателност удостоверяваме рекомендацията за участие на Българския футболен съюз в Треньорската спогодба на УЕФА на това в допълнение равнище. Експертът ни по всеобщ футбол Стюарт Грийв акцентира високото качество на вашето заявление и желанието си да обезпечи непрекъсната поддръжка за осъществяването на проекта ви и развиването на качеството. Поздравяваме ви за това значимо достижение в треньорското образование в всеобщия футбол и ви желаем доста шанс и триумфи с бъдещите курсове “, пишат от УЕФА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР