В събота следобед Ливърпул допусна поредния си разочароващ резултат в

...
В събота следобед Ливърпул допусна поредния си разочароващ резултат в
Коментари Харесай

Ще отвори ли Салах Кутията на Пандора?

В събота следобяд Ливърпул позволи следващия си разочароващ резултат в последните седмици и значително се съобщи в битката за купата във Висшата лига, откакто приключи 2:2 като посетител на Уест Хем. Една от основните тематики след срещата бе размяната на остри реплики по време на самия мач сред звездата на отбора Мохамед Салах и Юрген Клоп край тъчлинията.

Египтянинът бе оставен на пейката за началото на мача, а тъкмо когато се приготвяше да се появи в игра, Микаел Антонио осъществя изравнителното попадение, откакто преди този момент мърсисайдци към този момент бяха осъществили цялостен поврат.

Mmh seems that Salah is not gonna regret at all about Klopp leaving
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri)

Точно тогава Салах и Клоп си размениха гневни реплики, като се наложи нападателят да бъде успокояван от Дарвин Нунес и Джо Гомес, които също се появиха като запаси.

" Ако проговоря през днешния ден, всичко ще пламне ", показа внимателно и сбито Салах.

След мача Клоп отхвърли да разкрие какво се е случило.

" Говорихме в съблекалнята, обсъдихме момента с момчетата и въпросът е завършен, изясни Клоп. - Проблемът със Салах е позволен, по този начин мисля ".

С равенството Ливърпул се отдалечи на пет точки от водача Арсенал и на четири от Манчестър Сити, само че " жителите " са с мач по-малко от двата свои съперника.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР