Ръководителят на Instagram Адам Мосери обяви, че социалната мрежа стартира

...
Ръководителят на Instagram Адам Мосери обяви, че социалната мрежа стартира
Коментари Харесай

Notes в Instagram вече е достъпно в Европа и Япония

Ръководителят на Instagram Адам Мосери разгласи, че обществената мрежа започва своята функционалност за текстови бележки за в Европа и Япония. Бележките са къси изявления с до 60 знака, които включват единствено текст и емотикони и се демонстрират над фотографията на вашия профил.

Потребителите могат да разгласяват бележки, като направляват до горната част на своята входяща кутия, след което избират почитателите, които следват назад, или други от съществуващия им лист „ Близки другари “.
-->
Във видео, оповестено в неговите обществени сметки, Мосери изясни, че Европа и Япония не са включени в първичното стартиране на Notes, защото Instagram трябваше да подсигурява, че функционалността дава отговор на локалните разпореждания, преди да я вкара в тези райони. Сега обаче ще доближи до всички консуматори в двата нови района.

По време на първичното пускане на Notes, от Instagram установяваха, че по време на тестването хората са оценили съществуването на метод да стартират диалози по лек метод. Целта на функционалността е да даде на потребителите неналожителен и импровизиран метод да изразят себе си и да се свържат с другите.

През декември New York Times заяви, че Meta обмисля превръщането на Instagram Notes в по-пълноценен противник на Twitter, с цел да се възползва от хаоса в Twitter след придобиването от Илон Мъск. В отчета се споделя, че компанията е мислила дали Notes даже би трябвало да бъде нейно лично независимо приложение или друга емисия в Instagram.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР