Ръководителят на Главното управление по разузнаването на Министерството на отбраната

...
Ръководителят на Главното управление по разузнаването на Министерството на отбраната
Коментари Харесай

Ген. Буданов: Путин нищо не може да направи, освен да се разстройва. Ще продължим атаките срещу Кримския мост!

Ръководителят на Главното ръководство по разузнаването на Министерството на защитата на Украйна (ГУРМО) ген. Кирил Буданов даде обещание, че офанзивите против Кримския мост ще продължат постоянно. Както означи Буданов в изявление за TheDrive, офанзивите против моста ще продължат и ще завършат с разрушаването му.
 
" Въпросът не е дали ще нападаме или не. Въпросът е по кое време ", сподели Буданов. На въпрос каква ще бъде реакцията на диктатора Владимир Путин, шефът на украинското разузнаване отговори: " Какво ще направи Путин? Пак ще се разстрои. Какво може да направи? ".
 
Керченският мост извършва главната логистична функционалност сред Руската федерация и окупирания украински полуостров Крим. Киев разгласи, че рано или късно мостът на окупаторите ще бъде опустошен.
 
Вчера и през днешния ден украинските сили нанесоха солидни удари по щаба на Черноморския флот на РФ във краткотрайно окупирания Севастопол. Киев разгласи след офанзивите, че високопоставени съветски военни командири са били демилитаризирани. Украйна порази щаба с ракети Storm Shadow.
 
Руската Противовъздушна отбрана отбрана се оказа безусловно безполезна против ракетите западно произвеждане. Русия окупира нелегално Крим през 2014 година, а през февруари 2022 година стартира пълномащабна война против Украйна. Путин не обелва и дума за вчерашните офанзиви по Крим.
 
Говорейки и за ударите по съветска територия (включително столицата Москва), Буданов сподели: " Относно ударите надълбоко в Русия, в това число Москва... те се правят от някого. Има и обществена страна на въпроса. Защото в този момент съветското население и изключително огромният съветски бизнес в действителност стартират да усещат въздействието на войната. Защото преди войната за тях се водеше единствено по малкия екран. Тези офанзиви подкопават вярата на популацията във всемогъщия съветски режим, " най-силният в света ". Започват да си задават разумни въпроси като " къде е нашата противовъздушна защита, която би трябвало да ни пази? ". И стартират да упрекват управляващите си за това, че са откраднали всички пари ", заявяв шефът на ГУРМО.
 
И продължава:
" Следващият аспект са ударите против сериозната военна инфраструктура. Тя включва петролни рафинерии, които доставят гориво за военните дейности, както и заводи и фабрики, които създават съставни елементи за военно съоръжение. Така че това е общата картина ".
 
Нашата контраатака стартира при започване на лятото и продължава сега. Тя не е спряла. Но както споделих и преди - аз не съм шеф на Генералния щаб. Поради това въпросите за темпото и напредъка на контранастъпателната интервенция би трябвало да бъдат отправяни към тях, акцентира ген. Буданов. 
 
Относно продължаващата контраатака на ЗСУ, Буданов разкри слисващ факт: украинските сили, които са в атака, дават по-малко жертви, в сравнение с руснаците, които се отбраняват. Буданов уточни, че украинците нямат човешкия запас на съветските окупатори и се нуждаят от спомагателни оръжейни системи, с цел да ги победят.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР