Ръководителят на германската агенция за контрол на болестите предупреди, че

...
Ръководителят на германската агенция за контрол на болестите предупреди, че
Коментари Харесай

Германия предупреждава за ужасна Covid Коледа

Ръководителят на немската организация за надзор на заболяванията предизвести, че страната е изправена пред " в действителност ужасна Коледа ", в случай че не бъдат подхванати стъпки за противопоставяне на внезапното повишаване на коронавирусните инфекции, оповестява АП.

Германските законодатели разискват ограниченията в четвъртък, които ще заменят националните правила за зараза, които изтичат в края на месеца.

Институтът Роберт Кох, немската организация за надзор на болесттите, съобщи в четвъртък, че 65 371 новопотвърдени случая са били обявени за един ден , продължавайки възходящата наклонност, за която специалистите предизвестяват от седмици.

" В момента се насочваме към сериозна изключителна обстановка ", сподели шефът на организацията Лотар Вилер. " Ще имаме в действителност ужасна Коледа, в случай че не вземем контрамерки в този момент.

Вилер сподели, че Германия би трябвало да усили % на имунизация до доста над 75% , от 67,7% сега. Някои райони в Германия имат равнища на имунизиране до 57,6%.

Той също по този начин прикани за затваряне на клубове и питейни заведения, преустановяване на огромни събития и достъп до доста елементи от публичния живот да бъде стеснен до тези с ваксини или документи за възобновяване .

Вилер предизвести, че лечебните заведения в Германия се борят да намерят кревати за пациенти с COVID-19 и за пациенти с други болести .
 Меркел: Ситуацията с ковид в Германия е трагична
Меркел: Ситуацията с ковид в Германия е трагична

Новите случаи в сряда са рекорден брой - 52 826
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР