Ръководителят на антикорупционната фондация на Алексей Навални – Владимир Ашурков,

...
Ръководителят на антикорупционната фондация на Алексей Навални – Владимир Ашурков,
Коментари Харесай

Владимир Ашурков: Ще има народен бунт в Русия. Режимът на Путин ще падне до 5 години

Ръководителят на антикорупционната фондация на Алексей Навални – Владимир Ашурков, е представен от вестник „ Индипендънт “ да споделя, че нахлуването в Украйна ще докара до края на режима на Путин до 5 години. Непопулярността на войната и икономическият срив ще доведат до национален протест, счита той.

В извънредно изявление за „ Индипендънт “ Владимир Ашурков показва мнение, че засилващото се противоречие в бизнеса и политическия хайлайф от водената политика и всеобщото неодобрение измежду популацията ще додедат до огромни политически промени. Той обаче не се наема да предвижда каква ще бъде цената за това или по кое време тъкмо ще се случи.

„ Хората не одобряват лъжите по държавната телевизия от самото начало. Все още има една твърда група от към 25-30 % от последователи на Путин, които го поддържат, само че като цяло множеството хора са шокирани от нахлуването в Украйна “, показва Ашурков.

Той дава висока оценка на Англия, Съединените щати и Европейски Съюз за налагането на наказания на към половината от 35-те имена, упоменати в по този начин наречения „ лист на Навални “ с олигарси, за които от фондацията упорстват да бъдат „ осъдени “ от Запада.

И добавя, че извънредно строгите наказания са изненадали Кремъл и са били изненада даже за хора като него, оповестява БНР.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР